Jag har blivit med barn!

Ja ni läste rätt, fast det kanske inte är helt sant.

I en vecka ska jag nu passa mina två kusiner när dem är här på besök för att gå på ett sportläger i Båstad den kommande veckan. Det ska bli riktigt kul och spännande, både för deras del och för min.

Jag har inte någon annan i min vardag jag direkt måste ta hänsyn till. Kan träna när jag vill, sova när jag vill, jobba vilka tider jag vill, mer eller mindre vad jag vill när jag vill. Nu är jag helt plötsligt ensamstående tvåbarnspappa i en vecka.

För deras del är jag superglad för jag vet dem kommer ha roligt som bara den på lägret men jag är lika glad för jag ska få bli en erfarenhet rikare. Har en del klienter som har svårt att planera träning med tanke på barnen. Har till och med en fråga när jag kör livsstilsanalys där jag frågar om man tror att ens familj kan vara en utmaning för att lyckas med sina mål. Nu ska jag själv få besvara den frågan.

Utmaningen som jag tänkt blir att köra ett löppass, ett simpass, ett cykelpass och fyra styrkepass under veckan. Då har jag ändå planerat att vi ska grilla, bada, hitta på aktiviteter på kvällarna etc. Schemat är satt, målet är skrivet nu är det bara att se om det går att genomföra.

Oavsett vad ska det bli superkul för när veckan är slut kommer jag vara en erfarenhet rikare och har en bättre förståelse för hur mycket alla föräldrar kämpar där ute för att hinna med vardagens bestyr, jobb, privatliv och träning.

Annonser

2 thoughts on “Jag har blivit med barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s